Gibson Robot Guitar

Gibson Robot GuitarMånga drömmer om en karriär inom musiken och en del utav dessa har inriktat sig på att lära sig antingen ett eller flera instrument. Ett utav de populäraste instrumenten är gitarren och det finns en uppsjö utav olika märken, modeller och typer. Gibson som är en utav världens ledande gitarrtillverkare gav för några år sedan ut en utav de häftigaste elgitarrerna som någonsin satt sin not här på vår planet.

Har ni varit på en rockkonsert någon gång och sett att de brukar byta instrument mellan låtarna? Ibland stämmer gitarrer om sig och ibland byter låtarna tonart och därför brukar oftast artisterna byta t.ex. gitarrer mellan låtarna.

Äger man en Gibson Robot Guitar behöver man aldrig byta till en annan elgitarr igen under en konsert, den stämmer nämligen om sig själv om man vrider lite på en funktionsknapp.

Aldrig har det varit så enkelt att stämma om en gitarr men smakar det så kostar det och den här gitarren kan gå på allt från 10 000 – 30 000 kronor. En stämapparat kostar runt 200 kronor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *